Filosofie

Wij leveren poliklinische cardiologische zorg in een kleine setting. Met hoge kwaliteit van zorg in een aangename en persoonlijke omgeving voor de patiënt. Uiteraard wordt gewerkt met de modernste apparatuur, gekoppeld aan een eigen elektronisch patiëntendossier. De praktijk is speciaal ontworpen om het one-stop-shop principe ideaal tot zijn recht te laten komen met snelle diagnostiek en resultaat voor de patiënt en huisarts. Hierdoor kan ongerustheid worden weggenomen of noodzakelijke behandeling tijdig worden ingezet. Het beperkt bovendien het aantal separate bezoeken en versnelt de doorlooptijd. SCH heeft tevens een onafhankelijke klachtencommissie.

Service

Naast de voordelen van het one-stop-shop principe bieden wij nog meer service om de patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn. Nieuwe patiënten kunnen in principe binnen 2 werkdagen gezien worden.

Patiënt centraal

Binnen SCH wordt gewerkt volgens het privacy reglement. Al onze activiteiten zijn op de patiënt afgestemd. Patiëntgerichtheid en de kwaliteit van zorg staan op de eerste plaats. Daar voelen wij ons verantwoordelijk voor. Omdat het hart de juiste aandacht verdient!

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op!

Naar contact